Lyda Rijlaarsdam

Na een periode van 25 jaar waarin ik diverse functies heb vervuld bij ABN AMRO Bank, heb ik afscheid genomen. Onze wegen scheidden, aangezien ik altijd een klantenmens ben geweest en de bank de voorkeur gaf aan digitaal bankieren boven persoonlijk advies.

De afgelopen jaren heb ik als mantelzorger de onschatbare waarde van tijd en energie ervaren. Dit heeft me geïnspireerd om mijn roeping te vinden als mantelzorgmakelaar. Mijn missie is om ondersteuning te bieden bij complexe, tijdrovende regeltaken op het gebied van zorg, wonen, welzijn, financiën en werk/mantelzorg, met als doel de last voor mantelzorgers te verlichten en meer kostbare tijd voor zorg mogelijk te maken. Tijdens mijn gesprekken met mantelzorgers blijven mijn “financiële voelsprieten” altijd actief, en waar nodig stel ik enkele vragen en bied ik hulp. Hoewel dit geen standaardtaak is voor een Mantelzorgmakelaar, merk ik dat er wel behoefte aan is en dat het zeer gewaardeerd wordt.

Dit heeft me in contact gebracht met Zicht op geld, een organisatie die financieel advies geeft aan mensen wiens partner of ouder naar een zorginstelling verhuist. De functie van relatiemanager bij Zicht op geld sluit naadloos aan bij mijn rol als Mantelzorgmakelaar en mijn passie om mensen te helpen.

Met mijn financiële achtergrond en kennis van wet- en regelgeving, inclusief de financiële gevolgen van opname in een zorginstelling, kijk ik ernaar uit om mensen in Noord-Holland te ontzorgen.

Als u mensen in Noord-Holland kent die hulp nodig hebben, neem contact met mij op, we gaan we op zoek naar financiële voordelen/overzicht en maken het “voor elkaar”.

Gerjo van Gorkum

Sinds 2007 ben ik werkzaam geweest bij verschillende hypotheek- en verzekeringskantoren waarvan met name de laatste jaren in de hypotheekbranche.
Tevens heb ik ook nog 2 jaar gewerkt als makelaar. Kortom, altijd banen met veel klantcontact.

Financiele zaken goed regelen en klanten ontzorgen zit in mijn aard. Dat is waar ik blij van word.
Dit jaar heb ik de stap gezet om mijn loopbaan als zelfstandig ondernemer voort te zetten.
Wat Zicht op Geld doet voor haar doelgroep past helemaal bij mij.
Ik heb er ontzettend veel zin in om mensen te helpen en te ontzorgen met de financiële situatie bij een verpleeghuisopname.

Hugoline van Hoorn

Sinds 2018 ben ik actief als zelfstandig en onafhankelijk Financial Life Planner. Daarvoor heb ik 20 jaar als Private Banker bij Rabobank gewerkt, en daar weer voor was ik 10 jaar professioneel squashspeelster.

Ik merk dat mensen financiële zaken vaak moeilijk vinden, of niet leuk, of een combinatie van beide… Mij geeft het voldoening om te zorgen voor inzicht en overzicht in de financiën, en daarmee gemoedsrust te realiseren voor mijn cliënten.

In mijn privésfeer heb ik ervaring met de wirwar van regels en de (financiële) gevolgen van een opname in een verpleeghuis. Ik kijk er naar uit om iedereen in Zuid Oost Brabant die hier mee te maken heeft, op dat gebied te ontzorgen als adviseur voor VerpleeghuisVoordeel!

Henri Nieuwhuis

Als bedrijfseconoom heb ik al bijna 25 jaar ervaring met financiële, fiscale en juridische vraagstukken. Helaas kan ik de zorgervaring met mijn dementerende moeder hier aan toevoegen. Ik begrijp de dynamiek van zorg en de daarbij komende (soms ingewikkelde) formulierstromen en de impact op de menselijke nachtrust.

Daarnaast kan ik hier ook mijn jarenlange ervaring binnen het notariële familierecht en erfrecht aan toevoegen. Hierdoor is mijn belangstelling voor de ouderen alleen maar gegroeid en is er zelfs een richting ontstaan. Een aantal jaren geleden ben ik dan ook gestart met welzijnswerk voor ouderen. Ik ben wekelijks de “kers op de taart” door aandacht te geven aan deze bijzondere groep binnen onze samenleving.

Er lijkt voor mij nu een brandpunt te ontstaan waarbij al mijn ervaring samenkomt als relatiemanager binnen Zicht op Geld. Ik kan nu mijn ervaring inzetten om u bij te staan bij het buigen van geldstromen zodat er voor u een maximaal voordeel kan ontstaan.

Dit alles doe ik met humor en op sneakers want dat is al een hobby die al 35 jaar voortduurt. Ik ben dol op de zee en natuurlijk op mijn gezin.

Maurice Roijen

Reeds 35 jaar ben ik werkzaam binnen de sector financiële dienstverlening, waarvan 32 jaar bij de Rabobank en 3 jaar bij Delen Private Bank Nederland. Gedurende mijn loopbaan heb ik diverse functies bekleed, zoals hypotheekadviseur, financieel adviseur, senior beleggingsspecialist, private banker en regiomanager. Sinds 2013 ben ik gecertificeerd financieel planner en aangesloten bij de Federatie Financieel Planners.

Veelal ben ik in de weer geweest met de financiële privé situatie van mijn relaties. Het geeft altijd voldoening als je mensen kunt helpen om een weg te vinden in de wirwar van regels die door onze overheden worden bedacht op het gebied van financiële zaken.

Met als basis een goed open, eerlijk en persoonlijk gesprek wordt inzicht verkregen in de persoonlijke financiële situatie. Met dit inzicht kunnen passende en gefundeerde keuzes gemaakt worden die leiden tot overzicht en financiële en emotionele rust (alles goed geregeld).
In mijn vrije tijd ben ik te vinden op de golfbaan of ga ik graag recreatief fietsen of wandelen.

Graag ga ik met u een vrijblijvend gesprek aan om te bekijken of we uw financiële situatie zo optimaal mogelijk kunnen regelen of om te constateren dat uw zaken financieel al goed geregeld zijn.

Marco Schuurman

Al meer dan 20 jaar ben ik actief in de advieswereld. In het begin als financieel adviseur voor particulieren en later als relatiemanager voor ondernemers. Mensen verder helpen geeft mij veel energie. Kwaliteit van leven en plezier staan bij mij centraal.

Enkele jaren geleden werd mijn moeder opgenomen in een verpleeghuis. Ik kreeg van dichtbij mee hoe ingewikkeld de regels zijn en hoe moeizaam de contacten verlopen met de verschillende instanties. Ik ben blij dat ik nu een bijdrage kan leveren om de senioren met een partner in het verpleeghuis een financieel beter leven te geven. We zijn deze senioren veel dank verschuldigd. Zij hebben Nederland opgebouwd tot het land dat het nu is. Ik vind het fijn dat ik met VerpleeghuisVoordeel iets voor hen terug kan doen.

Riksta Jager

“Praktisch inzicht en overzicht in je financiën geeft rust.”

Onder dit motto heb ik jarenlang mijn klanten geholpen als private banker bij een bank. De laatste jaren heb ik me meer bezig gehouden met het continue verbeteren van organisatieprocessen binnen bedrijven. Ondanks dat ik leuke collega’s had om mee samen te werken, miste ik het contact met klanten. Daarom ben ik voor mijzelf begonnen als financieel planner en heb ik mij aangesloten bij VerpleeghuisVoordeel.

Klanten begeleiden met het overzicht verkrijgen in de soms ingewikkelde financiële regeltjes in Nederland maakt me een tevreden mens. Te meer als blijkt dat het voordeel voor u als klant jaarlijks is.