Onafhankelijk

Zicht op Geld geeft financieel advies aan particulieren. Wij adviseren over alle financiële onderwerpen en zijn daarbij volledig onafhankelijk. Wij verkopen daarom geen producten. Dat maakt ons écht onafhankelijk. We hebben 100% focus op jouw belang.
Mocht blijken dat je een financieel product nodig hebt, dan helpen we je deze zelf af te sluiten. Dat scheelt flink in de kosten voor een tussenpersoon.

 

Adviestraject

We beginnen ons zorgvuldige traject met een gratis en vrijblijvend intakegesprek. Hierin maken we kort kennis en stellen we vast wat wij voor je kunnen betekenen. Vervolgens komen we bij je thuis voor een persoonlijk gesprek. We doen we een zorgvuldige analyse en je krijgt een passend advies. Dit advies ontvang je na afloop ook op papier zodat je alles later nog rustig kunt nalezen.

 

Ja, ik wil een gratis intakegesprek

AFSPRAAK MAKEN

 

Locatie

Het persoonlijke gesprek doen we bij voorkeur bij jou thuis. Makkelijk voor jou en tevens heb je alle papieren bij de hand.
Doe je het gesprek liever bij ons of op je werk? Dat kan natuurlijk ook.

Wat ook een mogelijkheid is, is om het persoonlijke gesprek via de webcam te doen. Dan kun jij lekker op je bank blijven zitten en hoeven wij geen kosten te maken voor reizen of kantoorruimte. Ons voordeel schuiven we naar jou door: je krijgt €50 korting op het tarief bij een adviestraject via webcam.
Aan jou de keuze waar en hoe je het adviesgesprek het liefst wilt doen.

 

Vergoeding

Binnen een straal van 30 kilometer rondom 8921 zitten de reistijd en -kosten bij de prijs is. Daarbuiten rekenen we een toeslag voor het reizen.

Benieuwd naar wat we voor jou kunnen betekenen? Na een gratis intakegesprek weet je welke waarde we voor jou gaan toevoegen.
Dan spreken we ook het tarief af. Pas daarna bepaal jij of je met ons het traject aangaat.

 

Ja, ik wil een gratis intakegesprek

AFSPRAAK MAKEN