Laila Kapsenberg

regio Midden-Brabant
?>

Laila Kapsenberg

Mijn naam is Laila Kapsenberg en ik woon samen met mijn prachtige gezin in Vught. Met vele jaren ervaring als accountmanager, geniet ik van het dagelijks ontmoeten van nieuwe mensen en het leggen van verbindingen.

Naarmate ik ouder werd, begon ik echter een stukje zingeving in mijn werk te missen. Toen mijn collega Gerjo me vertelde over de waardevolle diensten van Zicht op Geld en haar rol daarin, raakte ik geïntrigeerd.

Ik ben blij en dankbaar om onderdeel te zijn van Zicht op Geld, waar ik mensen kan bijstaan in hun financiële situatie. Vooral in een fase waarin hun hoofd niet altijd naar financiën staat, maar waar het wel essentieel is dat alles goed geregeld wordt.

Het geeft me dan ook veel energie om anderen te helpen, en wat is er mooier dan mensen vooruit te helpen in hun financiële situatie?

Alleen kunnen we beperkt zijn, maar samen bereiken we zoveel meer.

Hoe ga jij om met je financiële situatie? Heb je soms het idee dat je er niet meer uitkomt? Dat geeft helemaal niet, zolang je maar om hulp durft te vragen.

Als je rondom midden Brabant woont en hulp nodig hebt, of mensen kent die mijn hulp goed kunnen gebruiken, neem dan vrijblijvend contact met mij op.

Ik sta klaar om je te helpen en samen met jou de financiële voordelen te verkennen en je meer inzicht te geven in je financiële situatie.

Het is wel zo prettig als je weet waar je aan toe bent.

Vrijblijvend kennismaken

"*" geeft vereiste velden aan