Over Zicht op Geld

Zicht op Geld is een financieel adviesbureau uit Leeuwarden. Wij werken samen met een team van adviseurs verspreid over heel Nederland. Daardoor kunnen we ook bij jou in de buurt onze diensten aanbieden.

Wij geven financieel advies aan mensen wiens partner of ouder naar het verpleeghuis gaat. Dat is vaak een stressvolle, emotionele periode waarin veel georganiseerd moet worden. Maar de huidige wet- en regelgeving maakt het niet gemakkelijk om alle financiën eenvoudig te regelen. Daar ligt onze kracht, we helpen je daar graag bij.

Zicht op Geld is ontstaan in 2017 toen de schoonmoeder van onze oprichter Gina Kingma werd opgenomen in een zorginstelling. Gina vertelt: “Toen mijn schoonmoeder werd opgenomen, raakte ik voor het eerst betrokken bij de financiële aspecten van het wonen in een verpleeghuis. Ondanks mijn jarenlange ervaring in de financiële wereld, was dit een volledig nieuw terrein voor mij. Ik heb met vallen en opstaan de weg gevonden in het woud van regels en instanties. Dankzij deze inspanningen konden mijn schoonouders ineens beschikken over € 15.000 extra. Het is verbazingwekkend dat zulke voordelen alleen beschikbaar zijn voor wie de regels door en door kent.

Deze ervaring heeft mijn ogen geopend en mijn hart geraakt. Daarom zet ik mij nu met volle overtuiging in voor mensen met een partner of ouder in een zorginstelling. Mijn doel is om hen te helpen de financiële rust en zekerheid te vinden die ze verdienen. Zo kunnen zij zich richten op wat echt belangrijk is: elkaar.”

Bij Zicht op Geld streven we ernaar de wereld een beetje rechtvaardiger en zorgzamer te maken, één familie tegelijk.

Heb je vragen of wil je een afspraak maken?

Bel ons op 058 230 04 44 of stuur een e-mail

Wil je liever teruggebeld worden?

“Aanvankelijk was ik argwanend, maar het gesprek met Maurice verliep rustig en respectvol. We zijn in zee gegaan met Zicht op Geld en ik kan het iedereen in een dergelijke situatie aanraden.”

“Ik hoefde zelf bijna niets meer te doen. Ik werd door Gerjo geheel gerust gesteld en voelde een last van mij afgaan in deze voor mij trieste tijd.”

“Naast de (serieuze) besparing die zij hebben weten te realiseren, nemen ze ook alle werkzaamheden hiervoor uit handen. Wij zijn volledig ontzorgd, dus een absolute aanrader!”