Marian Terra

regio Amsterdam, Haarlem en omgeving
?>

Marian Terra

Sinds 2022 ben ik actief als financieel adviseur voor mensen die er alleen voor komen te staan. Nadat mijn vader overleed veranderde mijn kijk op wat belangrijk is in mijn werk en hoe ik mijn passie voor cijfers kan inzetten voor anderen. 

Na jarenlang als consultant financiële veranderprojecten te hebben gerealiseerd bij grote bedrijven in Nederland en daarbuiten, was het tijd mijn passie voor dingen regelen en organiseren in te zetten voor mensen die er alleen voor komen te staan. 

Vaak zie ik dat cliënten het moeilijk vinden om met de financiële zaken bezig te zijn. En dat stukje wat anderen vaak moeilijk of niet leuk vinden is nou net hetgeen waar ik blij van word. Met mijn opleidingen als financieel planner, fiscaal adviseur en mijn passie voor dingen regelen sta ik graag voor mensen klaar. 

Graag ga ik met je een vrijblijvend gesprek aan om te bekijken of we jouw financiële situatie zo optimaal mogelijk kunnen regelen of om te constateren dat je zaken financieel al goed geregeld zijn. Mijn persoonlijke motto is “minder zorgen over morgen” graag help ik je daarbij. 

Vrijblijvend kennismaken

"*" geeft vereiste velden aan