Frank van de Logt

regio Nijmegen
?>

Frank van de Logt

Na meer dan 23 jaar in de financiële dienstverlening gewerkt te hebben, merkte ik dat de toenemende commerciële druk me steeds verder van mijn klanten verwijderde. Omdat ik veel waarde hecht aan persoonlijk contact en een positieve impact hebben op het welzijn en financiële situatie van mijn relaties, besloot ik een andere weg in te slaan.

Tijdens mijn zoektocht ontdekte ik de uitdagingen waar mantelzorgers voor staan. Ze worstelen niet alleen met de zorg voor hun naasten, maar ook met het regelen van de juiste ondersteuning, PGB-aanvragen, welzijnsvraagstukken en huisvesting. Deze inzichten motiveerden mij om de opleiding tot mantelzorgmakelaar te volgen. Nu gebruik ik mijn opgedane kennis van zorgwetgeving en sociale netwerken om mantelzorgers te ondersteunen, zodat zij zich beter kunnen richten op de zorg voor hun dierbaren én meer tijd overhouden voor zichzelf.

Mantelzorgers komen ook vaak voor financiële vraagstukken te staan. Ik heb er daarom voor gekozen mijn financiële kennis in te zetten om mantelzorgers nog breder te kunnen ondersteunen.

Het concept van Zicht op Geld sluit hier perfect bij aan. Ik ben heel blij dat ik, als relatiemanager voor Zicht op Geld in de regio Nijmegen, mensen kan ontzorgen bij wie de partner wordt opgenomen in een verpleeg- of verzorgingshuis, of vermogensadvies kan aanbieden wanneer dit vader of moeder betreft.

Woon je in de regio Nijmegen en speelt dit bij jou of iemand in de omgeving? Neem gerust contact met mij op voor een vrijblijvend gesprek.

Vrijblijvend kennismaken

"*" geeft vereiste velden aan