Henri Nieuwhuis

provincie Zuid-Holland
?>

Henri Nieuwhuis

Als bedrijfseconoom heb ik al bijna 25 jaar ervaring met financiële, fiscale en juridische vraagstukken. Helaas kan ik de zorgervaring met mijn dementerende moeder hier aan toevoegen. Ik begrijp de dynamiek van zorg en de daarbij komende (soms ingewikkelde) formulierstromen en de impact op de menselijke nachtrust.

Daarnaast kan ik hier ook mijn jarenlange ervaring binnen het notariële familierecht en erfrecht aan toevoegen. Hierdoor is mijn belangstelling voor de ouderen alleen maar gegroeid en is er zelfs een richting ontstaan. Een aantal jaren geleden ben ik dan ook gestart met welzijnswerk voor ouderen. Ik ben wekelijks de “kers op de taart” door aandacht te geven aan deze bijzondere groep binnen onze samenleving.

Er lijkt voor mij nu een brandpunt te ontstaan waarbij al mijn ervaring samenkomt als relatiemanager binnen Zicht op Geld. Ik kan nu mijn ervaring inzetten om u bij te staan bij het buigen van geldstromen zodat er voor u een maximaal voordeel kan ontstaan.

Dit alles doe ik met humor en op sneakers want dat is al een hobby die al 35 jaar voortduurt. Ik ben dol op de zee en natuurlijk op mijn gezin.

Vrijblijvend kennismaken

"*" geeft vereiste velden aan