Lyda Rijlaarsdam

Noord-Holland
  • lyda@zichtopgeld.nl

Lyda Rijlaarsdam

Na een periode van 25 jaar waarin ik diverse functies heb vervuld bij ABN AMRO Bank, heb ik afscheid genomen. Onze wegen scheidden, aangezien ik altijd een klantenmens ben geweest en de bank de voorkeur gaf aan digitaal bankieren boven persoonlijk advies.

De afgelopen jaren heb ik als mantelzorger de onschatbare waarde van tijd en energie ervaren. Dit heeft me geïnspireerd om mijn roeping te vinden als mantelzorgmakelaar. Mijn missie is om ondersteuning te bieden bij complexe, tijdrovende regeltaken op het gebied van zorg, wonen, welzijn, financiën en werk/mantelzorg, met als doel de last voor mantelzorgers te verlichten en meer kostbare tijd voor zorg mogelijk te maken. Tijdens mijn gesprekken met mantelzorgers blijven mijn “financiële voelsprieten” altijd actief, en waar nodig stel ik enkele vragen en bied ik hulp. Hoewel dit geen standaardtaak is voor een Mantelzorgmakelaar, merk ik dat er wel behoefte aan is en dat het zeer gewaardeerd wordt.

Dit heeft me in contact gebracht met Zicht op geld, een organisatie die financieel advies geeft aan mensen wiens partner of ouder naar een zorginstelling verhuist. De functie van relatiemanager bij Zicht op geld sluit naadloos aan bij mijn rol als Mantelzorgmakelaar en mijn passie om mensen te helpen.

Met mijn financiële achtergrond en kennis van wet- en regelgeving, inclusief de financiële gevolgen van opname in een zorginstelling, kijk ik ernaar uit om mensen in Noord-Holland te ontzorgen.

Als u mensen in Noord-Holland kent die hulp nodig hebben, neem contact met mij op, we gaan we op zoek naar financiële voordelen/overzicht en maken het “voor elkaar”.

Vrijblijvend kennismaken met Lyda Rijlaarsdam

Wil je weten wat wij voor u kunnen betekenen? Maak vrijblijvend een afspraak met ons.

Maak een afspraak