Maurice Roijen

regio Zuid-Limburg
?>

Maurice Roijen

Reeds 35 jaar ben ik werkzaam binnen de sector financiële dienstverlening, waarvan 32 jaar bij de Rabobank en 3 jaar bij Delen Private Bank Nederland. Gedurende mijn loopbaan heb ik diverse functies bekleed, zoals hypotheekadviseur, financieel adviseur, senior beleggingsspecialist, private banker en regiomanager. Sinds 2013 ben ik gecertificeerd financieel planner en aangesloten bij de Federatie Financieel Planners.

Veelal ben ik in de weer geweest met de financiële privé situatie van mijn relaties. Het geeft altijd voldoening als je mensen kunt helpen om een weg te vinden in de wirwar van regels die door onze overheden worden bedacht op het gebied van financiële zaken.

Met als basis een goed open, eerlijk en persoonlijk gesprek wordt inzicht verkregen in de persoonlijke financiële situatie. Met dit inzicht kunnen passende en gefundeerde keuzes gemaakt worden die leiden tot overzicht en financiële en emotionele rust (alles goed geregeld).
In mijn vrije tijd ben ik te vinden op de golfbaan of ga ik graag recreatief fietsen of wandelen.

Graag ga ik met u een vrijblijvend gesprek aan om te bekijken of we uw financiële situatie zo optimaal mogelijk kunnen regelen of om te constateren dat uw zaken financieel al goed geregeld zijn.

Vrijblijvend kennismaken

"*" geeft vereiste velden aan