VerpleeghuisVoordeel is een dienst van financieel planningsbureau Zicht op Geld uit Leeuwarden. Door de samenwerking met diverse adviseurs verspreid over heel Nederland kunnen we de dienst VerpleeghuisVoordeel aanbieden aan alle senioren met een partner in een zorginstelling.

.

Gina Kingma – oprichter Zicht op Geld en financieel planner

Al ruim 20 jaar ben ik actief in de financiële dienstverlening. In het begin heb ik ook de nodige fouten gemaakt. Ken je de woekerpolis en aandelenlease? Tja, ook ik werd verblind door beloftes over mooie rendementen. Zonder me erin te verdiepen heb ik ze afgesloten. Dit heeft me duizenden euro’s gekost. Een dure, maar wijze les.

Sindsdien heb ik heel veel geleerd over geld en ben ik gecertificeerd Financieel Planner geworden. Nu kan ik alle verschillend disciplines rondom geld combineren. Hierdoor weet ik slimme financiële oplossingen te vinden. De puzzel oplossen met maximaal financieel voordeel, dat is waar ik blij van word.

In 2017 werd mijn schoonmoeder opgenomen in een verpleeghuis. Toen ben ik me gaan verdiepen in de financiën rondom het wonen in een verpleeghuis. Doordat ik de weg heb gevonden in het woud van regels en instanties, kregen mijn schoonouders ruim €15.000 per jaar meer te besteden. Zo onrechtvaardig dat dit voordeel er alleen is voor wie deze regeltjes precies kent. Daarom zet ik me nu in voor senioren met een partner in het verpleeghuis. Zodat de wereld een beetje rechtvaardiger wordt.

.

Ate van der Veen – financieel planner

Na het behalen van mijn HEAO diploma ben ik ruim 20 jaar actief geweest in de financiële dienstverlening. De laatste jaren was dat bij de Rabobank in de vermogenden markt.

Financiële zaken kunnen soms complex zijn. Er zijn veel wetten en regels. Ik vind het leuk om met dit soort financiële vraagstukken bezig te zijn. Sinds 2015 ben ik gecertificeerd financieel planner om mij daar nog verder in te verdiepen.

Het geeft mij voldoening als ik de zaken voor de klant goed heb uitgezocht en geregeld. Het ontzorgen van de klant is iets wat prima bij mij past.

Samen met mijn vrouw, dochter en zoon ben ik in mijn vrije tijd vaak buiten te vinden. Wij mogen graag fietsen, surfen, zeilen en in de bergen wandelen.

Annalies van der Veen – adviseur provincie Friesland

Met mijn achtergrond en opleiding in de dienstverlening in combinatie met mijn werkervaring in de ouderenzorg, maakt dat ik me als een vis in het water voel bij VerpleeghuisVoordeel. Het op maat uitzoeken en regelen dat onze klanten financieel krijgen waar ze recht op hebben is prachtig werk.

Wat het zo leuk maakt is het directe contact met onze klanten, en iedere situatie is weer anders. Als ik dan terugkrijg van onze klanten dat er rust is ontstaan, en vaak een mooi voordeel is behaald, dan ben ik blij dat ik daar een rol in mag hebben.

Eric Pothoven – adviseur provincie Friesland

Ziet u door de bomen het bos niet meer?

Mijn naam is Eric Pothoven en ik wil u graag helpen om in de wirwar van regels de juiste beslissingen te nemen. Mijn doel is om iedereen een zo ruim mogelijk financieel leven te geven.

Gaat u samen met mij de wandeling aan om het juiste pad te vinden?

Eric Pothoven

Riksta Jager – adviseur provincie Drenthe

“Praktisch inzicht en overzicht in je financiën geeft rust.”

Onder dit motto heb ik jarenlang mijn klanten geholpen als private banker bij een bank. De laatste jaren heb ik me meer bezig gehouden met het continue verbeteren van organisatieprocessen binnen bedrijven. Ondanks dat ik leuke collega’s had om mee samen te werken, miste ik het contact met klanten. Daarom ben ik voor mijzelf begonnen als financieel planner en heb ik mij aangesloten bij VerpleeghuisVoordeel.

Klanten begeleiden met het overzicht verkrijgen in de soms ingewikkelde financiële regeltjes in Nederland maakt me een tevreden mens. Te meer als blijkt dat het voordeel voor u als klant jaarlijks is.

Ciska Riezenkamp – adviseur regio Alkmaar-Haarlem-Zaandam

Ik ben Ciska Riezenkamp en ik ben budgetcoach / financieel coach. Samen met mijn man en twee lieve puber dochters wonen wij in Uitgeest!

Vroeger wist ik nooit wat ik wilde worden. Ik ben op een kantoor terecht gekomen en ben opleidingen gaan volgen. Na enkele switches heb ik jarenlang gewerkt in de gezondheidszorg als financial controller en auditor. Op een gegeven ogenblik wilde ik iets anders en heb ik het roer omgegooid. Ik ben op zoek gegaan naar iets waar ik energie van krijg. Waarbij ik mensen kan begeleiden en helpen.

Wat een geluk dat ik mijn cijfermatige kennis nu kan combineren met het begeleiden van mensen van wie hun partner is, of wordt opgenomen in een verpleeghuis. Hierdoor leer ik veel mensen kennen die ik waardevol op weg kan helpen zodat zij gebruik kunnen maken van de financiële mogelijkheden die er zijn. Ik ben betrouwbaar, betrokken en onafhankelijk.

Rowen Advies – adviseurs in de provincies Overijssel, Gelderland, Flevoland, Utrecht, Noord-Brabant, Noord- en Zuid-Holland

De deskundige belastingadviseurs van Rowen Advies bezoeken onze klanten in een groot deel van Nederland. Door hun kennis van financiën kunnen ze u goed uitleggen hoe de geldzaken rondom een verpleeghuisopname werken. De adviseurs van Rowen Advies komen bij u thuis om uw vragen te beantwoorden en de informatie op te halen die nodig is om uw voordeel te berekenen. Het financieel advies wordt op ons hoofdkantoor gemaakt. Vervolgens komt uw adviseur weer bij u thuis om het advies toe te lichten. Hoeveel voordeel is er voor u? Daarna gaan we aan de slag om uw voordeel ook daadwerkelijk te regelen. We maken het u gemakkelijk.